Barion Pixel

Dr. Harmos Bőrgyógyászati és Lézeresztétikai Centrum

Online bőrgyógyászati tanácsadás

Szakértelmünket adjuk Önért

Tovább

Dr. Harmos Bőrgyógyászati és Lézeresztétikai Centrum

Online bőrgyógyászati tanácsadás e-mail/ video chat konzultáció

Tovább

E-mail konzultáció

Orvosunk 2 munkanapon belül válaszol Önnek és terápiás javaslatot ad, E-receptet állít ki.

Video konzultáció

20 perc élő beszélgetés az orvossal, előre egyeztetett időpontban.

Receptírás

Meglévő, már regisztrált pácienseink számára e-receptet írunk fel.

Online bőrgyógyászati tanácsadás

Online bőrgyógyászati tanácsadás bármikor, bárhonnan

Sokszor időhiány miatt hónapokig halogatunk egy orvosi vizsgálatot, vagy hirtelen kínzó panasz jelentkezik, ami nem tűr halasztást. Nehéz eldönteni, hogy a viszketés, kiütés, folt, égő érzés, kellemetlen tünet hátterében mi áll, így biztonságot és megnyugvást jelenthet az online orvosi konzultáció akár Önről, akár gyermekéről vagy idősebb hozzátartozójáról van szó.

Kérjen segítséget orvosainktól, ha diagnózisra, gyógyszerre, kezelésre van szüksége, de

 • munkahelyi vagy iskolai elfoglaltsága van
 • nincs a közelében bőrgyógyászat
 • utazik, nyaral
 • külföldön tartózkodik
 • legyengült egészségügyi állapot miatt nem tud személyesen eljönni
 • kisgyermek felügyeletét nem tudja megoldani

Otthonából vagy munkahelyéről konzultálhat a szakorvossal – csak egy okostelefonra vagy számítógépre van szüksége!

Ha bármilyen ok miatt nem tud, vagy nem szeretne személyesen eljönni a rendelőnkbe, e-mail, / video chat konzultációs lehetőséget ajánlunk Önnek, ami segít eloszlatni a bizonytalanságot.

× Gyors, kényelmes, nincs várakozási idő

× Bankkártyás fizetés, egészségpénztárra is kérheti számláját

× Minőségi, professzionális orvos kapcsolat

× Recept a támogatott gyógyszerekre is

× Alapos, részletes diagnózis és kezelési terv

Bőrgyógyász szakorvosaink segítségével több bőr-, haj- és körömbetegség kezelhető. Az online felületen keresztül diagnosztizálható és akár gyógyítható általános állapotok a következők - a felsorolás nem teljes: különböző bőrkiütések, gombás fertőzések, szemölcsök, köröm benövések, körömgomba, túlzott napfény okozta keratózis, bőr öregedés, bőr elszíneződés, pigmentáció, bőrkárosodás (napégés, sérülés stb.), gyulladt akne, mitesszer, pattanás, herpesz, korpa, ekcéma, nemi szemölcsök, nemi területek kellemetlen tünetei, hajhullás, túlzott izzadás, pikkelysömör, foltos kopaszodás, rosacea, melanóma, bőrdaganatok, melasma, vitiligo

Ne legyen bizonytalanságban, kérjen időpontot a diagnózishoz, kezeléshez!

A Dr. Harmos Bőrgyógyászati és Lézeresztétikai Centrum bőrgyógyász-nemigyógyász szakorvosai, Dr. Jókai Hajnalka és Dr. Kuzmanovszki Daniella várják jelentkezését!

Fontos megjegyeznünk, hogy az online orvosi tanácsadás nem helyettesíti a személyes konzultációt. Bizonyos kórképekben nem nélkülözhető a fizikai vizsgálat, ahol tapintásra, mintavételre illetve professzionális vizsgáló eszközökre is szükség lehet a legbiztosabb és leggyorsabb gyógyulás érdekében.

KEDVEZMÉNY! Amennyiben panaszai az e-mail vagy video chat konzultációkkal nem javulnak és személyes vizsgálatra kell eljönnie, egyszeri alkalommal az e-mail konzultáció esetén 5000 Ft, a video chat konzultáció esetén pedig 8000 Ft kedvezményt kap rendelőnkben.

Dr. Kuzmanovszki Daniella átmenetileg nem rendel online, a rendelőben várja pácienseit.
Időpontot kérhet az info@drharmos.hu vagy a 06 20 214 1073-s számon.
 

Kérjen időpontot, írjon nekünk!

Orvosaink

bőrgyógyász szakorvos
bőrgyógyász szakorvos
bőrgyógyász szakorvos

Online szolgáltatások

Kérjük adja meg a számlázási címét! Ha van, válassza ki az Ön egészségpénztárát

Rendszeresen szedett gyógyszerek és gyógyszerérzékenység

Kérjük, a panaszok leírása tartalmazza az alábbiakat:
 • Mikor kezdődtek körülbelül a tünetek?
 • Pontosan melyik területeken, melyik testrészeken tünetes?
 • Okoz-e valamilyen panaszt? (viszketés, fájdalom, érzékenység, bizsergés, égő érzés, stb...)
 • Milyennek látja a tünetet: foltos/hámlik/hólyagos/nedvedzik/sebes/kidomborodó, stb...
 • Próbált-e használni rá korábban önállóan vagy orvos által felírt helyi/szájon át alkalmazható készítményt? Ha igen, mi volt a neve a készítménynek, mennyi ideig használta, milyen mennyiségben/dózisban alkalmazta?
 • Milyen a tünetek lefolyása, hogy alakult a kezdetek óta? (Pl. előjött, és azóta hónapok óta változatlan/terjedt/javult; vagy előjött, kezdetben foltok voltak, pár hete hólyagok jelentek meg; vagy előjött, teljesen eltűnt magától, majd pár hete ismét fellobbant, stb.....a saját történetre alakítva)
 • Kiterjedt tüneteknél stabil a helyzet, vagyis nem jön több tünet VAGY jelenleg is rosszabbodik, napról napra jönnek új tünetek?
 • A bőrtünetek megjelenésével egy időben/előtte/utána jelentkezett-e bármi más, általános vagy belgyógyászati panasz? pl. megfázás zajlott, vagy belázasodott a tünetek indulásakor, gyengeség, hasmenés, stb.

Kérjük, töltsön fel minimum három fotót a panaszokról!

 • Fotók készítése előtt NE KENJE be krémmel a bőrét, mert az elfedi a hámlást, stb...ezeknek pedig diagnosztikai értéke van!
 • Küldjön olyan fotót, ami TÁVOLABBRÓL mutatja a tünetek elrendeződését: pl. a törzsön hol van, vagy melyik végtag érintett, stb.
 • Küldjön közepes távolságból is képet!
 • Készítsen egy-két KÖZELI, ÉLES képet egészen közelről, hogy a felszíne, színe, alakja is látható legyen az elváltozásnak!

Online bőrgyógyászati tanácsadás

E-mail konzultáció

Kérjük, töltse ki az Adatlapot. Írja le röviden a panaszát, a tüneteket, térjen ki a rendszeresen szedett gyógyszerekre. Csatoljon minimum 3 db., maximum 5 db. jó minőségű, megfelelő fényviszonyok mellett készített fotót az érintett területről. Olvassa át és fogadja el az adatvédelmi információkat és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).

Orvosunk két munkanapon belül válaszol Önnek és terápiás javaslatot ad, receptköteles gyógyszer esetében e-receptet állít ki, vagy a rendelő recepcióján átvehető papír receptet ír.

Az e-mail konzultáció díja 18.000 Ft.

A konzultációs díjat előre utalással, bankkártyával tudja rendezni a Barion fizetési felületen keresztül, a számlázz.hu automatikusan elküldi Önnek az e-számlát a szolgáltatásról. Meghiúsult konzultáció esetén az ÁSZF-ben leírtak szerint járunk el.

Amennyiben panaszai nem javulnak, vagy más panasza jelentkezik, úgy újabb online konzultációra tud jelentkezni. Orvosunk javaslatára kérhet időpontot rendelőnkbe, ebben az esetben 5000.- Ft kedvezményt kap a személyes konzultáció árából az első alkalommal.

Panaszai kezelésének érdekében orvosunk minden esetben javaslatot tesz a terápia módjáról, folytatásáról.

Rendelőnk címe: Dr. Harmos – 1073 Budapest, Erzsébet krt. 14., 16-os kapucsengő

Dr. Harmos Bőrgyógyászati és Lézeresztétikai Centrum
Szakértelmünket adjuk Önért

Online konzultáció

Online bőrgyógyászati tanácsadás

Online videochat konzultáció

20 perc beszélgetés az orvossal

Kérjük, töltse ki az Adatlapot. Írja le röviden a panaszát, a tüneteket, térjen ki a rendszeresen szedett gyógyszerekre. Csatoljon minimum 3 db., maximum 5 db. jó minőségű, megfelelő fényviszonyok mellett készített fotót az érintett területről. Olvassa el és fogadja el az adatvédelmi információkat és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).

A felkínált szabad időpontok közül, válassza ki az Ön számára megfelelőt a legördülő menüből.

Orvosunk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot. A video chat beszélgetés alatt vagy után e-mailben terápiás javaslatot, orvosi szakvéleményt ad, receptköteles gyógyszer esetében e-receptet állít ki, vagy a rendelő recepcióján átvehető papír receptet ír.

Az video chat konzultáció díja 25.000 Ft.

A konzultációs díjat előre utalással, bankkártyával tudja rendezni a Barion fizetési felületen keresztül, a számlázz.hu automatikusan elküldi az e-számlát a szolgáltatásról. Meghiúsult konzultáció esetén az ÁSZF-ben leírtak szerint járunk el.

Amennyiben panaszai nem javulnak, vagy más panasza van, úgy újabb online video chat konzultációra tud jelentkezni, illetve kérhet időpontot rendelőnkbe, ebben az esetben 8000.- Ft engedményt kap a személyes konzultáció árából az első alkalommal.

Panaszai kezelésének érdekében orvosunk minden esetben javaslatot tesz a terápia módjáról, folytatásáról.

Rendelőnk címe: Dr. Harmos – 1073 Budapest, Erzsébet krt. 14., 16-os kapucsengő


Dr. Harmos Bőrgyógyászati és Lézeresztétikai Centrum
Szakértelmünket adjuk Önért

 

Online konzultáció

E-recept online fizetéssel

Receptírás meglévő pácienseinknek

Elfogyott a gyógyszere és új receptre van szüksége? Kizárólag meglévő, már regisztrált pácienseink számára tudunk e-receptet felírni.

A receptírás díja 6.000 Ft.

A díjat előre utalással, bankkártyával tudja rendezni a Barion fizetési felületen keresztül, a számlázz.hu automatikusan elküldi Önnek az e-számlát a szolgáltatásról. Meghiúsult konzultáció esetén az ÁSZF-ben leírtak szerint járunk el.

Az utalást követően kiállítjuk az e-receptet az Ön számára, melyet bárhol, bármelyik patikában ki tud váltani személyazonosságának igazolásával.

Kérjük, töltse ki az Adatlapot. A megjegyzés mezőben írja le a gyógyszerigényét. Olvassa át és fogadja el az adatvédelmi információkat és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).

Rendelőnk címe: Dr. Harmos – 1073 Budapest, Erzsébet krt. 14., 16-os kapucsengő

Dr. Harmos Bőrgyógyászati és Lézeresztétikai Centrum
Szakértelmünket adjuk Önért

Receptírás